Tel.: 06 21 60 16 62 (Alleen tijdens openingstijden)
Keiweg 1 | 9661 TV Alteveer

Welkom bij Ruilwinkel Alteveer

De Drijscheer in Alteveer: Samenwerken werkt!

centrum de Drijscheer biedt aan verschillende partijen en instanties onderdak en op deze manier is het dorpshuis- want zo mag je het gewoon noemen, een belangrijke plek van het Oost-Groninger dorp.
De Drijscheer bestaat al jaren als dorpshuis in Alteveer. Eerst deed een deel van het gebouw nog dienst als basisschool, een Ruilwinkel en de Buurtzorg hebben nu 3 jaar een eigen onderkomen in de Drijscheer. Bovendien organiseert Stichting Welstad diverse sociale activiteiten voor de dorpsbewoners. Herman Bekker, beheerder van de Drijscheer, ziet vooral dat de verschillende instanties elkaar versterken. “Het is mooi dat we samen iets kunnen betekenen voor een dorp als Alteveer. Als we een handje kunnen helpen, op wat voor een manier dan ook, dat is het echt het mooiste dat er is.”